Författare Holger Wästlund. Inläst av författaren själv.

Författaren Holger Wästlund berättar i denna ljudbok med stor inlevelse om fördelarna med att ha flera inkomstströmmar samtidigt. Han har haft en unik möjlighet att se massor av exempel på detta på nära håll i den växande gig-ekonomin. Han har organiserat om ett företag med 1300 anställda till drygt 200 små konsultgrupper, som alla skulle ut och skaffa kunder och lönsamma uppdrag, utveckla sin egen kunskap, anställa och i vissa fall friställa personal samt ansvara för gruppens egen ekonomi.

För de flesta gällde det att skaffa sig många små och ofta mycket olikartade uppdrag i stället för att man tidigare jobbade på ett enda jättestort projekt. De olika grupperna lyckades mer eller mindre bra. De som inte lyckades hjälpte han igång med egen verksamhet utanför företaget inom alla möjliga branscher. Det blev IT-specialister, frilansare, enmanskonsulter m.m. och många av dessa följde Holger Wästlund under lång tid framåt.

Han har sedan som managementkonsult och outplacementkonsult hjälpt många personer och företag. Han har skrivit flera böcker, föreläst och deltagit i seminarier om att skaffa uppdrag eller olika sorters anställningar – kortvariga eller långvariga.

I denna ljudbok ger Holger Wästlund en fascinerande berättelse av hur man kan lyckas med att skaffa sig flera inkomstströmmar i den växande gig-ekonomin.

Ljudboken är 3 timmar och 34 minuter lång, uppdelad på 10 steg som innehåller 34 råd.

Du kan provlyssna och köpa ljudboken direkt på t.ex. Adlibris -> https://www.adlibris.com/se/e-bok/skaffa-dig-flera-inkomststrommar—en-guide-till-den-vaxande-gig-ekonomin-9789151953694

eller på Bokus -> https://www.bokus.com/bok/9789151953694/skaffa-dig-flera-inkomststrommar-en-guide-till-den-vaxande-gig-ekonomin/

Du kan också låna ljudboken på de svenska Biblioteken!